Jurnalul Campioanelor – Ziua 1

Jurnalul Campioanelor – Ziua 1

Ziua 1, inceput de vis pentru Simona! (20.10.2014)

Prima zi a Turneului Campioanelor a luat sfarsit. Astazi, Singapore s-a bucurat de o atmosfera fantastica, “Campionatul Mondial al jucatoarelor de tenis” (cum este asemanat acest turneu) deschizandu-si portile. A fost o zi speciala pentru cele opt participante, chiar daca doar patru dintre ele s-au aflat pe teren in mod oficial. Poate acest moment este cel mai important din cariera unei jucatoare de tenis, putand fi considerat si drept raspata bine-meritata pentru sacrificiile la care sunt supuse jucatoarele timp de un sezon. Acestea fiind spuse, va invitam sa urmariti calatoria numita “Jurnalul Campioanelor” in care vom tine pasul cu evenimentele petrecute la acest mare eveniment din Singapore.

Va reamintim cele doua grupe extrase in urma cu 2 zile:
Grupa Alba: 
Maria Sharapova
Petra Kvitova
Agnieska Radwanska
Caroline Wozniacki

Grupa Rosie:
Serena Williams
Simona Halep
Ana Ivanovic
Eugenie Bouchard

Putem spune ca a fost o zi excelenta pentru Simona Halep, care a reusit o victorie fara drept de apel impotriva tinerei jucatoare din Canada, Eugenie Bouchard, pe care a invins-o in minimum de seturi (6-2/6-3). Simonei i-a mers jocul excelent, iar aceasta partita poate fi considerata una din cele mai bune ale romancei din ultimele luni. In cele 68 de minute de joc, publicul din Singapore a fost de partea romancei, care a reusit 11 lovituri direct castigatoare. Astfel, Simona ocupa primul loc al grupei, situandu-se la egalitate de puncte cu Serena Williams, care a reusit o victorie 6-4/6-4 impotriva Anei Ivanovic.

Simona a declarat dupa meci ca se simte excelent in Singapore  si se va bucura de fiecare meci incercand sa ajunga cat mai departe la prima participare la un astfel de turneu.

Dupa aceasta victorie, Halep isi imbunatateste bilantul impotriva jucatoarelor din top 20 in anul 2014, ajungand la un total de 13 victorii si 5 infrangeri.

Rezumatul celor doua meciuri il puteti viziona mai jos:

Share